Sunday, December 19, 2010

a week :)

skrg dah pn 19th. lagi seminggu je lagi duk kt kampung. 26th dh pegi kL. malas je rasa nk pegi awal2. tapi nak kena anta anak2 buah, terpaksa la pegi awal. ntah hati ini merelakan ataupun tidak. act, sangat la takde perasaan nk pegi awal ke lmbt ke. duk umah mcm best gk. ujan2. tdo makan online je keje tetap ku seharian. hahaha.


bosan jugak duk umah, bila bosan rasa nk pegi cepat2 je, tapi taknak pegi utk study. tak ready lg ni haaa (dari sem lepas tak penah nk ready kot). hahaha. nak pegi utk suke2 bole takk? :P rasa mcm nak cuti kt umah lama2 lagi je. tapiiii membe2 ramai yg dah blahhh. ish, korang ni pn satu. nape la cuti tak same. saya dh start cuti, korang masih lg exam dan ade yg tgh study week. cuti sem kali ni mcm tak brape best sgt la sbb tak dapat nk kumpul ramai2. i mean, dgn sahabat laa. klo dgn family, cuti ni antara yg sgt best! heee :D okay, act cuti mane2 pon mesti best dgn family, sbb saya akan pegi umah org tu org ni mase start cuti dan bukak sem baru. merapatkan silaturrahim la katakan. hehehe.


i think i should stop now. tak nak dah merepek merapu lebih2. ohh btw, entry ni hanya lah utk isi masa lapang yg tgh bosan ni haaa. nk tgk tv malas. nk jgk ngadap laptop ni. hahaha. bile bosan tanpa member2, mcm ni la. okay, slot kt bawah ini adalah utk sahabat2 ku. heee :D


sahabat:
cuti sem ni takde pegi pantai.
takde pegi survey tempat utk lepak+BBQ.
takde buat BBQ party.
takde buat private party.
nak maen tepung, air, telur dan budu lagi.
keluar pun tak cukup ahli, mane best.
takde hang out malam2.
takde pegi lepak kopitiam.
girls, dah lame tak ber kopi-no-tiam bersama.

tengok gamba bwh ni, hope next year bole buat cmni lg. rinduuu. 





kesimpulannya, saya sangat rindu kalian! <3

6 comments:

  1. insyallah....aku pon rindu..!!!!nie xnikoh ag blako..klu dey nikoh gak koho la xdop maso po gini..nak nikoh akuh!!!gatai!!

    ReplyDelete
  2. baya la kot kalu nikoh dulu pon. aishh. keno wak cepat2 ni family day. sbelom baya nikoh. dio abis dh key ngaji. mg ado calon dh ko nk nikoh? hahah

    ReplyDelete
  3. anan ado doh.. hahaha.. aloh la, maen tepung awok dio.. hehe

    ReplyDelete
  4. ho laa. pok2 ni memey suko maen tepung. hahaha

    ReplyDelete

Welcome to My world